Friday, January 11, 2008

LIAPIS: ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΡΕ;

[Πατήστε πάνω στη μάγισσα... για να δείτε πώς τρέχει!]
"Για να υπάρξει σκάνδαλο πρέπει να υπάρξει τεκμηρίωση αλλιώς είναι συκοφαντία. Κι εδώ δεν βλέπουμε ούτε ίχνη σκανδάλου", είπε ο Michel Liapis, τονίζοντας ότι θα είναι ο τελευταίος που θα συμβάλει στην αμφισβήτηση και στην αποκαθήλωση θεσμών όπως το ΚΑΣ. Πρόσθεσε μάλιστα ότι "δεν είναι δυνατό να μπαίνουμε σε κυνήγι μαγισσών, επειδή κάποιοι θεωρούν ότι αυτό ζητούν οι συγκυρίες και επιβάλουν ορισμένοι πολιτικοί τακτικισμοί"! Αυτά, λοιπόν, είπε ο Michel Liapis κι έφυγε από τη Βουλή ευχαριστημένος ότι έκανε το καθήκον του απέναντι στην παράταξη που υπηρετεί με τόσο πάθος και στον εξάδελφο που του τη σπάει, βέβαια, αλλά τι να κάνει! Ο Liapis δεν έχει δει τίποτε μέχρι τώρα... Όλα πάνε καλά, σκάνδαλα δεν υπάρχουν, συκοφαντίες ακούγονται, τι ωραία τι καλά - πού ζούμε βρε παιδιά; Κι όσο για τις μάγισσες, μη νομίζετε ότι είναι και τόσο εύκολο ν' αρχίσουμε το κυνήγι τους. Έχουν κάτι γρήγορες σκούπες που τρέχουν δαιμονισμένα και δεν τις προλαβαίνει κανείς!

3 comments:

monahikoslikos said...

Έχει δίκιο ο Λάπης όπως και να το δεις.
Η "ανεξάρτητη" και "αδέκαστη" "Δικαιοσύνη" που διερεύνησε όλες τις προηγούμενες συκοφαντίες για τηλεφωνικές υποκλοπές, απαγωγή Πακιστανών, Θεσσαλονικιούς κουμπάρους, δομημένα ομόλογα, λαδωμένους εφοριακούς κλπ διαπίστωσε ότι ήταν ατεκμηρίωτες και έβαλε τους φακέλους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Βάζεις στοίχημα ότι στο αρχείο θα καταλήξει και η υπόθεση Ζαχόλουλου;
Ο Λιάπης πάντως στοιχηματίζει...

Νίκος Λαγκαδινός said...

monahikelike, γεια χαρά. Δεν βάζω στοίχημα διότι συμφωνώ μαζί σου ότι κι αυτή η υπόθεση θα καταλήξει στο αρεχείο. Κατά τ' άλλα, "τραβάει" η υπόθεση ή την τραβάνε τα ΜΜΕ κ.λπ. Τα ξέρεις! Αλλά, δεν θα ξεμπροστιαστεί κανένας κάφρος που λέγεται "δημοσιογράφος" για τα παιχνίδια του με την εξουσία; Ίσως να ζητάω ψύλλους στ' άχυρα...

Ourania said...

Παιδιά δεν υπάρχει σκάνδαλο, που το είδατε; Μήπως εδώ;
http://www.apomesa.info/2008/01/blog-post_2469.html