Friday, January 18, 2008

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...

Καραμανλης: "Σύγκρουση με φαινόμενα διαφθοράς"

Θα συγκρουστώ με φαινόμενα διαφθοράς κάθε τύπου, τόνισε ο πρωθυπουργός απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του προέδρου του ΣΥΝ για την υπόθεση Ζαχόπουλου και τόνισε ότι η κυβέρνηση πήρε σειρά πρωτοβουλιών για την εμπέδωση της διαφάνειας.

Δεν κρύβουμε τίποτα δεν καλύπτουμε τίποτα. Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν. Τίποτα δεν πρόκειται να μείνει ανεξιχνίαστο, όλα θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη. Η κυβέρνηση ούτε εκβιάζεται ούτε εκβιάζει. Τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες δεν τη θυσιάζω", υπογράμμισε ο κ. Κ.Καραμανλής.

"Δεν δέχομαι τη γενίκευση του νοσηρού. Οι γενικεύσεις και η ισοπέδωση των πάντων δεν ωφελούν το δημόσιο βίο και τους δημοκρατικούς θεσμούς", ανέφερε.

Δεν κρύψαμε και δεν κρύβουμε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δημόσιος τομέας. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε τα κενά των δυσλειτουργιών για την εμπέδωση της διαφάνειας. Τα πράγματα άρχισαν να βελτιώνονται, δεν φτάσαμε όμως σε ικανοποιητικό επίπεδο, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός. Δεν είναι η Ελλάδα ταυτισμένη με τη νοσηρή κατάσταση του τελευταίου μήνα.Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε τα πράγματα και τα αλλάζουμε στην πράξη, τόνισε.
  • ΣΧΟΛΙΑ: Όπως διαβάζετε, λοιπόν, ο πόλεμος συνεχίζεται! Οι γυναίκες να μαζευτούν στα σπίτια τους και ν' αρχίσουν να πλέκουν τις φανέλες των στρατιωτών μας, διότι ακόμα είμαστε στον χειμώνα και θα ξεπαγιάσουν απάνω στα ψηλά βουνά, πολεμώντας τη διαφθορά. Και τα παιδιά ακόμα να μάθουν να πλέκουν καμιά κάλτσα, μην πάθουν κρυοπαγήματα οι στρατιώτες μας! Ευτυχώς ο πρωθυπουργός μας έχει πει πολλές φορές το ΟΧΙ στους "Διεφθαρμένους" και δεν μπορεί, εκείνοι κάποια στιγμή θα το ακούσουν και θα κάνουν πίσω, οπότε θα γλιτώσουμε σκοτωμούς και τα τοιαύτα...

1 comment:

monahikoslikos said...

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρει;
Χα, χα, χα...