Thursday, July 12, 2007

Να φύγουν οι γκαντέμηδες!


[Δείτε φτώχεια που κυκλοφορεί στους δρόμους. Έλεος, βρε παιδιά!]

Ανοίγω την τηλεόραση πρωί-πρωί και η είδηση αναφέρει σύγκρουση προαστιακού με αμαξοστοιχία με είκοσι τραυματίες. Χθες μάθαμε ότι κάηκαν τρεις δασοπυροσβέστες στην Κρήτη. Πριν λίγες μέρες κάηκε όλη η Ελλάδα. Διαπράχθηκε μια παρανομία με τη διόρθωση της βαθμολογίας σε 33 γραπτά των Πανελλαδικών Εξετάσεων, στα οποία ήταν ανοιχτά τα ονόματα των εξεταζομένων. Ο Αλμούνια ζήτησε Ασφαλιστικό, συγκράτηση μισθών και νέους φόρους. Καταστροφές, εγκλήματα, φασιστική αστυνομική συμπεριφορά... Κάθε μέρα κάτι τρομερό συμβαίνει. Δεν ησυχάζουμε. Οι υποθέσεις των σκανδάλων διαδέχονται καθημερινά και την αναλγησία των κυβερνώντων και τον παχυδερμισμό τους. Δεν είναι λιγότερο διεφθαρμμένοι από προηγούμενους διεφθαρμένους. Η διαφθορά δεν έχει διαβαθμίσεις. Η διαφθορά και η ανικανότητα είναι... διαφθορά και ανικανότητα!
Η πολυδιαφημισμένη "νέα διακυβέρνηση" δεν ήταν τίποτε παραπάνω από μια ξεκάθαρη επιχείρηση εξαπάτησης του ελληνικού λαού και φυσικά κανείς δεν μπορεί ν' αρνηθεί ότι συνετέλεσε τα μέγιστα στην απαξίωση της πολιτικής. Η Ελλάδα πισωγυρίζει επικίνδυνα. Οι άνθρωποι του Καραμανλή και ο ίδιος ο Καραμανλής είναι γκαντέμηδες... Δεν ήταν γκαντέμης μόνον ο Μητσοτάκης.
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ!

6 comments:

monahikoslikos said...

Διαφωνώ με το γκαντέμηδες αλλά συμφωνώ με την προτροπή σου να φύγουν γιατί οι άνθρωποι είναι ανίκανοι και ως τέτοιοι είναι πιο επικίνδυνοι και από τους γκαντέμηδες.
Και μία παρατήρηση: Μήπως η ημερομηνία στην κορυφή του post και η ώρα ανάρτησης στη βάση του θέλουν διόρθωση;

Νίκος Λαγκαδινός said...

Μάλλον έχεις δίκιο!
Έκανα και μια διόρθωση - αφού παιδεύτηκα μέχρι να το βρω. Όμως βγαίνει λάθος η ημερομηνία και η ώρα στο δικό σου Σχόλιο. Αυτό δεν ξέρω πώς διορθώνεται... Ξέρεις;

Νίκος Λαγκαδινός said...

...Όπως βλέπεις και στο δικό μου βγαίνει λάθος. Δείχνει July 11, 2007 11:09:00 PM, ενώ εγώ το έγραψα 12 Ιουλίου, ώρα 9.10. Τι να κάνω;

monahikoslikos said...

Κι εγώ ψάχνοντας τα βρίσκω.
Λοιπόν από τον πίνακα ελέγχου πας στις ρυθμίσεις κλικάρεις στη διαμόρφωση και εκεί διορθώνεις ημερομηνία και ώρα.
Ελπίζω να τα βρεις

Ελπίδα said...

Άσχετο με το θέμα.
Έχεις μέιλ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΕΝΙΔΗΣ said...

"ξεκάθαρη επιχείρηση εξαπάτησης του ελληνικού λαού"...αυτό που λες υποδηλώνει πως υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο.Δεν το νομίζω!Απλά, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ!