Sunday, July 8, 2007

Προστατευόμενο είδος ο βρικόλακας;

[Κύριε Βρικόλακα, όταν ο Καραμανλής αποκαλούσε τον Σημίτη "αρχιερέα της διαπλοκής", ήταν ύβρις ή κοπλιμέντο; ]
Τον είδα στην τηλεόραση, στο Mega να του παίρνουν συνέντευξη ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Δημήτρης Τάκης και σκέφτηκα ότι η μέρα μου χάλασε - αλλά, τι λέω, μόνο η δική μου χάλασε; Βγήκε, λοιπόν, πρωί-πρωί, ο βρικόλακας κι άρχισε να λασπώνει (μάλλον να βρωμίζει) την ατμόσφαιρα. Και τι δεν είπε!
Είπε και το κουφό, ότι δηλαδή ο Ανδρέας τον είχε αποκαλέσει "Εφιάλτη" και το μετάνιωσε! Πότε είπε ο Ανδρέας ότι μετάνιωσε; Ρε θα μας τρελάνει ο Μητσοτάκης;
Αλλά ο αποτυχημένος πολιτικός δεν λέει μονάχα ψέματα (και μάλιστα όταν αναφέρεται σε πεθαμένους), βγαίνει και δίνει συμβουλές!
Αν είσαι λογικός δημοσιογράφος, δεν καλείς πρωινιάτικα έναν "εφιάλτη", εκτός κι αν είναι διατεταγμένη συνέντευξη. Γιατί, εδώ που τα λέμε στα ιδιωτικά κανάλια, μη μας πουν πως η δημοσιογραφία είναι ανεξάρτητη!
Να πω και για το Mega που κοροϊδεύει τον κόσμο; Βάζουν τηλεφωνικά νούμερα κι όταν θέλεις να επικοινωνήσεις δεν το σηκώνουν ή το κατεβάζουν. Αυτό συνήθως συμβαίνει με όλα τα κανάλια. Δηλαδή, ο Μητσοτάκης - λάθος, ο βρικόλακας ήθελα να πω -, είναι προστατευόμενο είδος; Τηλεφωνούσα, οργισμένος με όσα άκουγα, σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης του Μητσοτάκη επί ματαίω. Η γραμμή κατέβαινε. Και το σήκωσαν μόλις τέλειωσε η συνέντευξη. Μίλησα στην κοπέλα (υπάλληλο ή δημοσιογράφο;), είπα ό,τι είπα και ησύχασα...
Ακούς εκεί, που ο βρικόλακας θα κάνει υποδείξεις για το επίπεδο της πολιτικής ζωής!

2 comments:

monahikoslikos said...

Μην ξεχάσεις την Κυριακή να του στείλεις λουλούδια έχει ...επέτειο.
Αν δεν βρεις λουλούδια στείλε του στεφάνι με μοβ κορδέλες το ίδιο κάνει

vavanta said...

Άψογος ο τίτλος σου, Νίκο!!