Friday, July 6, 2007

Αετονύχηδες ή απλώς καραγκιόζηδες;

Γράφει ο φίλος μου ο gerontakos "ακόμα ένα έγκλημα" με αφορμή την πυρκαγιά στο Praktiker κατά Θεσσαλονίκη μεριά και "για τους καραγκιόζηδες που μας κυβερνούν". Με τούτα και μ' εκείνα, είμαστε μάρτυρες, μιας πρωτοφανούς καταστροφής και διάλυσης της κοινωνίας και του κράτους μας.
Κι αυτοί που έχουν αναλάβει τη διακυβέρνηση δεν είναι απλώς "καραγκιόζηδες", αλλά όλα δείχνουν ότι εσκεμμένα έχουν αναλάβει έργο αντεθνικό! Είναι άπειροι, επιπόλαιοι, πεινασμένοι, αλμπάνηδες, ψεύτες, υποκριτές, δικολάβοι, αετονύχηδες, φαταούληδες, μπάτσοι, ΔΕΞΙΟΙ!
Δεν αλλάζουν με τίποτε. Είναι κατευθείαν απόγονοι, κληρονόμοι, παιδιά της Δεξιάς που έχει βασανίσει για δεκαετίες τον ελληνικό λαό. Φοράνε τα ρούχα του προοδευτισμού, χρησιμοποιούν φρασεολογία κατ' επίφασιν δημοκρατική, υποτίθεται ότι το κόμμα τους λειτουργεί με δημοκρατικές διαδικασίες, αφού κάνει και συνέδρια [sic], άλλα τους ρωτάς κι άλλα σου απαντούν, συνεχώς το πρόσωπό τους δήθεν γελάει, κάποιοι δεν ορρωδούν προ ουδενός και λένε συνεχώς σαχλαμάρες από τηλεοράσεως, εμφανίζονται υπερασπιστές του λαού και το ψέμα πάει... σύννεφο!
Μέσα σε τρία χρόνια συνέβησαν σημεία και τέρατα:
Βουλγαράκης: ξεχνιούνται οι ύβρεις της νεολαίας της ΝΔ κατά του Παπανδρέου υπό τη διεύθυνση του Βουλγαράκη;, τηλεφωνικές υποκλοπές, απαγωγές Πακιστανών, Χούπηδες, η Νατάσσα που από νηπιαγωγός έγινε γιατρός, κουμπάροι, Τσιτουρίδης, κακοποίηση κρατουμένων από ένστολους στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, Πολύδωρας, σιδηρογροθιές, κακοδιαχείριση και ανικανότητα,
ομόλογα, και αρπαγή τεράστιων χρηματικών ποσών από τις τσέπες των ασφαλισμένων, η εξαπάτηση των συνταξιούχων και των "τριτέκνων", η ακρίβεια, η καθήλωση των μισθών, ο εγκλωβισμός εκατομμυρίων πολιτών στις δαγκάνες των τραπεζών, ο Ρωμύλος Κεδίκογλου και ο γιος του, τα κλειστά Πανεπιστήμια...
Και για να αποστρέψει την προσοχή του κόσμου ο Καραμανλής από τα εγκλήματα της κυβέρνησής του πετάει στη Βουλή και την υπόθεση του Παπακωνσταντίνου που βέβαια δεν ισοφαρίζει με τίποτα τις δικές του ανομίες.
Και με την ευκαιρία, να πω και για τον Γιωργάκη: ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν ήξερε - δεν ρώταγε; Προτιμάει κάποιους αετονύχηδες και τώρα ας πάει να ξεμπερδέψει. Έχει μαζευτεί γύρω του... και τι δεν έχει μαζευτεί. Αναρωτήθηκε ποτέ τι έγιναν τόσοι και τόσοι άνθρωποι που είχαν αρχές και ήθος και ΚΑΜΙΑ θητεία σε κυβερνητικές και κρατικές θέσεις, που δεν χλαπάκιασαν στα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ...
Αλλά, αυτοί δεν μιλάνε. Αει στο διάολο, ας το αφήσω αυτό...
Διάβαζα την ανακοίνωση-δήλωση του κυρίου Παπακωνσταντίνου και έφριξα:
"Στόχος της συκοφαντικής επίθεσης του πρωθυπουργού κ. Καραμανλή δεν είμαι εγώ, αλλά το ΠΑΣΟΚ..." Ποιος είσαι ρε μεγάλε, που σηκώνεις στις πλάτες σου το Κίνημα; Δεν ξέρω αν αυτά που λέγονται ή γράφονται είναι αλήθεια, αλλά όπου καπνός και φωτιά. Άκου, λέει, η γυναίκα του κρατούσε απουσιολόγιο!!!

No comments: