Tuesday, June 12, 2007

Ο Αλογοσκούφης κι ένας βρικόλακας...



Υποσχέθηκε πάλι να μας κάνει... Ιρλανδία. Στο γνωστό προεκλογικό του μοτίβο ο Γιώργος Αλογοσκούφης υποσχέθηκε χθες να κάνει την Ελλάδα φορολογικό παράδεισο και να τη μετατρέψει σε «Ιρλανδία της Νοτιοανατολικής Ευρώπης»... (Έθνος, 12/6/2007).

Σχέδιο ύβρεων. Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για τη δημιουργία κλίματος προεκλογικής πόλωσης με κατά μέτωπον επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με βαρείς χαρακτηρισμούς. Εξαπέλυσαν πρώτοι, σχεδόν ταυτόχρονα, πυρά ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης και ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κ. Μητσοτάκης, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Είναι ο κ. Αλογοσκούφης ένας από τους κυρίους, αν όχι ο κύριος υπεύθυνος για το σκάνδαλο με τα διαβόητα δομημένα ομόλογα. Γι' αυτό και προσπαθεί απεγνωσμένα να αμυνθεί με επίθεση, με μάταιες αλογομαχίες, προκειμένου να αποφύγει την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για το σκάνδαλο... (Απόψεις, Ελευθεροτυπία, 12/6/2007).
Σχέδιο πόλωσης λόγω γκάλοπ
. Με ένα «ομόλογο λάσπης» κατά του Γ. Παπανδρέου, το οποίο εξέδωσε χθες ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης, η κυβέρνηση επιχειρεί να τορπιλίσει το πολιτικό σκηνικό, ευελπιστώντας ότι μέσα από την πόλωση θα συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της και θα βάλει φρένο στη φθορά που έχει υποστεί από το σκάνδαλο των Ταμείων... (Ρεπορτάζ: Διονύσης Νασόπουλος, Τα Νέα, 12/6/2007).
Η πλάκα είναι ότι έχει κανείς αντίπαλο έναν αλογοσκούφη που θέλει να ξεχάσουμε παράνομες προσλήψεις, κουμπάρους, μίζες, και όσα άλλα με τα οποία βαρύνεται η τριετής θητεία της ΝΔ. Η έπαρση του αλογοσκούφη, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα μετατραπεί σε κάτι άλλο και θα γελάει τότε ο κάθε πικραμένος.
ΥΓ. Μην ψάχνετε για τον "βρικόλακα"! Ο επίτιμος της ΝΔ είναι πια... μια αρρώστεια. Μεταξύ άλλων γελοιοτήτων είπε: "Εγώ παλιός πολιτικός ανατριχιάζω όταν ακούω αυτά που λέγονται..."! Ποιος μιλάει; Έλεος! Ας κάτσει σπιτάκι (σπιταρώνες) του και να πίνει το χαμομηλάκι του. Τον βλέπω και τώρα ακόμη και τρομάζω. Κοντεύω να γεράσω κι αυτός θέλει να κάνει υποδείξεις και στα παιδιά μας!

2 comments:

monahikoslikos said...

Ο επίτιμος δεν πίνει τσάι, αίμα ρουφάει εδώ και χιλιάδες χρόνια το κάθαρμα του 1965.
Σε 1 μήνα γιορτάζει κι όλας.

nikos.lagadinos said...

Monahikelike, έχεις δίκιο. Πώς μου διέφυγε; Αίμα ρουφάει! Και δεν χορταίνει το "κάθαρμα του 1965"...