Monday, March 12, 2007

Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΩΦΕΥΕΙ!



Θ' ασχολούμαι με την κυρία Άννα Κοκκίνου (την "χαϊδεμένη" των μέσων ενημέρωσης) επειδή μου χρωστάει χρήματα. Κάποτε με κάλεσε και συνεργαστήκαμε. Συμμετείχα στην οργάνωση του Φεστιβάλ Μπέκετ και δεν πληρώθηκα. Δεν πήρα - ποτέ - ούτε ένα ευρώ!
Η κυρία Κοκκίνου (που μου έχει κλείσει δυο φορές το τηλέφωνο) έχει ειδικευτεί στο κρέμασμα των συνεργατών της. Λοιπόν, επανέρχομαι σε ένα θέμα που μπορεί να αφορά και άλλους καλλιτέχνες και μη. Και για τον πρόσθετο λόγο ότι η κυρία Κοκκίνου (που μηρυκάζει την δήθεν οικονομική της αδυναμία) επιχορηγείται από το κράτος.
Μετά από τόσο καιρό είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να εξοφλήσει το χρέος της προς εμένα. Εγώ όμως θα της το υπενθυμίζω. Η τέχνη έχει και μια πρακτική που δεν πρέπει κανείς να την παραβλέπει. Άννα (για να έχουμε μούτρα να κυκλοφορούμε στην πιάτσα πρέπει να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας), τα λεφτά μου!!!!!!!!!!

3 comments:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΕΝΙΔΗΣ said...

Eίναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να δουλεύει κάποιος και να μην πληρώνεται για την εργασία του!

(Για να δω αν θα καταχωρηθεί το σχόλιο)

Νίκος Λαγκαδινός said...

Στη δουλειά μου πολλές φορές βρέθηκαν διάφοροι απατεώνες (π.χ. εκδότες) που "ξεχνούσαν" να πληρώσουν κι έχασα πολλά λεφτά. Αλλά, πάντα σκεφτόμουν ότι δεν χρειάζεται να μοιρολογάω κι έτσι προχωρούσα παραπέρα. Με την Κοκκίνου τα πράγματα ήσαν διαφορετικά. Ως άνθρωπος του θεάτρου η Κοκκίνου υποτίθεται ότι έχει ένα διαφορετικό ήθος. Εξαπατήθηκα. Σκύλιασα και από το γεγονός ότι στηρίζεται από διάφορους δημοσιογράφους που την "πάνε" με χίλια. Αλλά, καθώς θα διαβάζεις, η Κοκκίνου ανήκει στην κατηγορία των επιχορηγούμενων από το υπουργείο Πολιτισμού. Αν έχεις χρόνο, σε παρακαλώ, για να ενημερωθείς περισσότερο, διάβασε και το προηγούμενο σχόλιό μου στο ίδιο label (Εξαπάτηση).

ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΕΝΙΔΗΣ said...

Ναι το έχω διαβάσει.Καλό είναι τέτοια ζητήματα να τα γνωρίζουμε!